Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, beraberinde MEBS Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit ve Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ile birlikte Ordu Valiliği'ne geldi. Vali Yavuz tarafından kapıda karşılanan Orgeneral Çetin, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i Ordu'da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Vali Seddar Yavuz, "Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sayın Arif Çetin Paşamız bugün ilimize geldiler ve Valiliğimizi ziyarette bulundular. Kendisine ziyaretleri vesilesiyle şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de, "Komutanlığımıza bağlı birliklere denetlemede bulunmak amacıyla bugün Ordu ilimizdeyiz. Bu kapsamda Sayın Valimize de ziyarette bulunmak istedik. Kabulünden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Makamda Ordu Valisi Seddar Yavuz ile bölgedeki askeri sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Orgeneral Çetin'in ikinci durağı ise Ordu İl Emniyet Müdürlüğü oldu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan tarafından resmi törenle karşılanan Orgeneral Çetin, burada da bölgedeki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim