ORDU - Ordu ekonomisi ve istihadamına büyük katkı sağlayan isimlerin oluşturduğu Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın davetlisi oldu.

Belediye Meclis Salonu'nda özellikle Altınordu'da yapılan projelerin sunumu sırasında Melet Projesi'ni anlatan Başkan Yılmaz'a Ordulu işadamlarından Mustafa Poyraz'dan bir teklif geldi. Altınordu'da bu projeleri görmenin kendilerini son derece mutlu ettiğini ve heyacanlandırdığını söyleyen Poyraz, özellikle kıyı dolgu projelerinden "Ayışı alanındaki dolguyla ilgili bana da çok tenkitler geldi ama orayı ne kadar fazla doldurursanız, alanı ne kadar büyük yaparsanız, inanın ileride fuar alanıdır, çeşitli park alanlarıdır faydası olur. O tenkitlere bakmayın, orayı ne kadar büyük yaparsanız gelecek için daha iyi olur" ifadelerini kullandı.
ORDU'YA YAT LİMANI MÜJDESİ

Özellikle denize sıfır bir şehir olan Ordu'nun en büyük eksikliklerinden birinin de yat limanı olduğunu dile getiren Poyraz, "Çöp alanının projelerini gördük, gerçekten çok güzel. Onun bir kenarı yapılmışken, küçük bir yat limanı da oraya koyarsanız iyi olur. Çünkü şöyle birşey var. İnsanlar İstanbul'dan çıkıyorlar, yatlarıyla beraber şehir şehir gelip kalıyorlar. Orada bir yat limanı olsa küçük iki gün kalır, şehri gezer, turizm amaçlı güzel olur" şeklinde talepte bulundu.
Bu talep üzerine yanıt hakkını kullanan Başkan Enver Yılmaz, "Yat limanına katılıyorum. Buranın uç noktasından bir tanesine yat limanını yapacağız. Benim endişem şuydu, hemen hemen hiç yatın olmadığı İl'e hiç yat limanı olur mu diyordum. Talep varsa yaparız tabi" yanıtını verdi.  
Editör: TE Bilisim