Ordulular yine soluğu televizyon kanallarında aldı. Uzunca bir süredir "Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme" programında yaşanan çarpık ilişki nedeniyle gündemde olan Ordu, bu kez bir başka olayla gündeme geldi. Kendisini terk eden eşini aramak için televizyon programına başvuran Davut Kıranlı, ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programına başvurdu. 

HERKESE KARŞI GELDİLER
KAÇIP EŞLERİNİ TERK ETTİLER

Yaklaşık 3 aydır eşinden haber alamayan Davut Kıranlı, kayıplara karışan eşi Sevgi Kıranlı ile ilk kez dün stüdyoda buluştu. Eşi Sevgi Kıranlı için "Ölümüne kadar seviyorum" diyen Davut Kıranlı, eşi stüdyoya geldiğinde ise "Güzelim nerelerdesin sen? Ne yaptım ben sana? Dövdüm mü ben seni?" diye sordu. 

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ

Sevgi Kıranlı ise "Konuşmak istemiyorum O'nunla. Şamarladılar onlar beni. Kızımla damadım üçünün arasında kaldım. Gözümü şişirdiler bir de Akkuş'a köye babasının yanına götürdü beni" deyince, Müge Anlı tepki gösterdi, "Onun kendine hayrı yok, seni nerede dövecek?" dedi.

"BEN KAÇIRDIM" DEDİ

Sevgi Kıranlı'nın sevgilisi Muammer Cambaz'ın ise başka bir suçtan araması olduğu ortaya çıktı. Sevgi Kıranlı, "Kendi rızamla gittim ben O'nunla. Ben götürdüm O'nu. Ben kaçırdım, aşık oldum. Kendimi 18 yaşında genç kız gibi hissediyorum. Fındık toplarken aşık oldum. 35 yılım geçti, ama ben artık O'nu istemiyorum. Ben Muammer'i istiyorum, O'nu istemiyorum. Beni Muammer sevdi, Davut sevmiyordu ki. Davut'u bitirdim artık ben. Kokusunu özledim, gözlerini özledim, bana bakmasını özledim. Gelip bana sarılmasını özledim. Muammer benim için herşey demek. 35 senedir hiç sevilmemiştim, bana kadınlığımı öğretti. Herşeyimi O öğretti bana" dedi. 

CAMBAZ'IN EŞİN TEPKİ GÖSTERDİ 

O an stüdyoda bulunan Muammer Cambaz'ın eşi Semiha Cambaz ise Sevgi Kıranlı'ya "Benim sadece 8 yaşındaki rahatsız çocuğumu babasız koydu. Benim psikolojimi bozdu" diyerek tepki gösterince stüdyonun güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

MUAMMER CAMBAZ: "SEVGİM İÇİN GELİYORUM"

Daha önce hakkında arama kararı olduğu için yakalanarak adli makamlara çıkarılan ve serbest bırakılan Muammer Cambaz ise Müge Anlı'nın ekibine konuştu. 46 yaşındaki 3 çocuk babası Muammer Cambaz, "Ben geliyorum. Sevgim için geliyorum. Sevmenin suç olduğunu bilseydim, ben daha önce severdim. Benden 3 yaş büyük birini sevdim diye kötü mü oldum yani" diye konuştu. 

EŞLER AYRILMA KARARI ALDI

Müge Anlı İle Tatlı Sert programını arayan genç bir avukat, 3 çocuk babası Muammer Cambaz'ın eşi Semiha Cambaz'ın ücretsiz avukatlığını üstlenirken, eşi Muammer Cambaz'a kaçan Davut Kıranlı da, "Ben artık çok düşündüm. Son kararımı verdim, dava açarak ben de boşanacağım" dedi. 

Editör: TE Bilisim