ORDU - Ordu'nun en çok sevilen siyasetçilerinden biri olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yoğun iş temposunun dışında bulduğu her fırsatta gerek Altınordu'da, gerekse diğer ilçelerde halkın arasına karışıyor.

Zaman zaman vatandaşlarla oturup sohbet eden ve dertlerini dinleyen Başkan Yılmaz, vatandaşların büyük beğenisini kazanırken, özellikle gençlerin de selfie taleplerini geri çevirmiyor. Başkan Yılmaz'a gösterilen ilgi ve sevgi zaman zaman sosyal medya hesaplarında da gözlerden kaçmıyor. Kızılay Haftası münasebetiyle dün beraberindeki kurmaylarıyla birlikte düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan Başkan Yılmaz, diğer taraftan da hem Altınordu'da, hem de ilçelerdeki yatırımları hem telefon trafiğiyle, hem fotoğraf ve görüntüleriyle, hem de bizzat kendisi giderekm yerinde inceliyor. Özellikle yıllardır stabilize ve toprak yollara mahkum edilen vatandaşların büyük takdirini toplayan Başkan Yılmaz'ın sosyal medya hesapları da teşekkür mesajlarıyla dolup taşıyor.
 

Sosyal medya hesabından son olarak Bolaman'da yapımı devam eden mahalleler arası grup yolların asfaltlanması dolayısıyla yöre halkının teşekkür mesajlarına boğulan Başkan Yılmaz'a bir teşekkür de, Gülyalı, Gürgentepe ve Kabataş Yeniceli Mahallesi sakinlerinden geldi. 

"BELEDİYE BAŞKANLARI DA TEŞEKKÜR EDİYOR"

Geçlerin de büyük ilgisini çeken Başkan Yılmaz'a sosyal medyayı kullanan Emrah Yalçınkaya, "Başkanım çalışmalarınız için teşekkür ederiz" mesajını gönderirken, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da Bolaman-Yassıbahçe-Buharı grup yolunun Bolaman merkezten itibaren sıcak asfaltla kaplanmasından ötürü "Desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ederiz" mesajını paylaştı.  

Kendisine mesaj atan, teşekkürlerini ileten Ordululara teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Üç yıldan bu yana seferberlik ilan etitğimiz özellikle alt yapı çalışmalarında finale yaklaştık. Artık Ordumuz sağlam temeller üzerinde yükseliyor. Bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum" mesajını paylaştı. 

MİNİKLERE DE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yılmaz'ın bir mesajı da kendisine mesaj atan ilköğretim çağındaki minik öğrencilere oldu, "Umudumuz, neşe kaynağımız, baş tacımız çocuklar. İyi ki varsınız, teşekkür ederim" mesajını paylaştı. Başkan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de Kabataş'tan gelen ve 12'nci sınıflarda okuyan 43 başarılı öğrenciye Ordu gezisi yaptırmıştı. 

Editör: TE Bilisim