ORDU - Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit 13 askerin arasında Ordulu Piyade Yüzbaşı Nuri Şener de bulunuyordu.

Ordu'nun Altınordu İlçesi Teyneli Mahallesi'nden olduğu öğrenilen şehit Yüzbaşı Şener'in yakınları, acı haberi alır almaz Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen bir otobüsle İstanbul'a hareket etti. Evli ve 1 çocuk babası olan 32 yaşındaki şehit Yüzbaşı Nuri Şener'in doktor eşi, anne ve babasıyla birlikte ailece İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Şehit Yüzbaşı için bugün Şişli Feriköy Hasan Zeynep Camii'de ikindi namazının ardından düzenlenecek olan törenle Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verileceğin öğrenildi. 

"KUZENİNDEN DUYGULANDIRAN MESAJ"

Şehit Yüzbaşı Nuri Şener'in kuzeni Ceren Şener de kendisine ait İnstagram hesabında duygu dolu bir mesaj paylaştı. Şener, "Yüzbaşı Nuri Şener. Sizin için dün şehit olan 13 askerden biri, benim kuzenim. Aynı sofraya oturup yemek yediğim, şakalaşıp eğlendiğim abim. Tatlı dilli abim, girdiği ortamı neşelendiren abim. "Tohumluk" derdik ona çünkü bizim sülalenin en sevileni, en torpillisiydi. Hayatın boyunca bizi hep başarılarınla gururlandırdın. Televizyonda, internette görünce "Allah rahmet eylesin" deyip geçmek gibi bi acı değil bu. Dünden beri paylaşılan yazılara, fotoğraflara bakıyorum o isme gelince yutkunuyorum. Ne biliyim filmlerdeki sahneler gibi geliyo, kabus gibi geliyo. Bu aile bu devlete 3 tane genç asker verdi ve dün Allah birini bizden aldı. Allahım önce bize, sonra o 13 şehidin ve bütün şehitlerin ailelerine sabır ver, güç ver. Bunu gerçekten ilk defa bu kadar içten söylüyorum; sabır ve güç. Hakan Sinan senin gibi bi babası olduğu için çok sanşlı yüzbaşım"
Editör: TE Bilisim