Olay, "11 Mart'ta karım ve yengem evi terk etti. İkisi aynı anda kaçtı" diyerek ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında soluğu alan 2 çocuk babası Mehmet Duman'ın 17 yıllık eşini aramak istemesiyle ortaya çıktı. 

Kendilerinin 2, kardeşi Ercan Duman'ın eşi Hamide Duman'ın da 3 çocuk annesi olduğunu belirten Mehmet Duman, "Eşimin kaybolmasından birkaç gün sonra Muammer Ay'ın da kaybolduğunu öğrendik. Sonra bir arkadaşından öğrendik Muammer Ay ile eşimin ve yengemin Antalya'da olduğunu öğrendik. Hakkında hiç iyi şey duymadım. Daha önce de 4-5 kişinin yuvasını dağıtmış" diye konuştu. 

"MUAMMER AY'IN YANINDAYIZ" DEDİ

Esra Erol'un ekibi, kayıp iki eltinin izine Antalya'da ulaştı. İkisinin de ismi Hamide Duman olan eltiler ATV'deki programda canlı yayına çıktı.  

Mehmet Duman'ın eşi 2 çocuk annesi Hamide Duman, "Şu anda Muammer Ay'ın yanındayız. Zaten telefonda konuştuğumu yakalmamıştı. Bundan sonra sana kötü kadın muamelesi yaparım dedi. Ben de o lafın üstüne Muammer Ay'ı aradım, gidelim dedim. O da tamam dedi. O arada eltime haber vermek için aradım. O da, beni de götürür müsünüz zaten beni pek istemiyorlar dedi. Ben de tamam dedim, gelmek istiyorsan dedim. Çıktık geldik" diye konuştu.

"ELTİSİNİN GÖNÜL İLİŞKİSİ İÇİN 3 ÇOCUĞUNU BIRAKIP KAÇTI"

2 çocuk annesi Mehmet Duman'ın eşi Hamide Duman, Muammer Ay ile gönül ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederken, Mehmet Duman'ın kardeşinin eşi 3 çocuk annesi Hamide Duman da, "Ben de onların arasındaki gönül ilişkisini bildiğimden, onlar kaçınca bana baskı uygulayacakları için geldim. Onlar kaçtıktan sonra bana baskı uygulayacakları için korktum, kaçtım" diye konuştu. 

Hamide Duman, Esra Erol'un "Eltinin gönül ilişkisi için 3 çocuğu bırakmaya değer mi? Hamide pişman mısın" şeklindeki sorusuna "Hayır, değilim" diye yanıt verdi. Evliliğinde bir sorun olup olmadığı şeklindeki bir başka soruya da, "Ağustos ayına kadar herhangi bir sorun yoktu. Ağustos ayında işten çıktıktan sonra onların yanına gitmemi istemiyorlardı. Fındıktan sonra oldu, Ağustos ayında" diye konuştu. 

"ELİN ADAMIYDI, EVİN ADAMI OLDU" 

Muammer Ay ile gönül ilişkisi olduğunu itiraf eden ve Antalya'ya kaçan 2 çocuk annesi Hamide Duman, "Bana maddi olarak yardımcı olmuyordu. Ben bir telefon aldım. Onun bilgisinde aldım o telefonu. Ve ben işe girdim, 3 gün sonra patrondan para istedim ve yerin dibine girdim çıktım. Ben elin adamından neden para istiyorum? 3 günlük bir elemanım. Yani O'nun parası yok mu? Patron o zaman Muammer Ay" ifadelerini kullanınca, Esra Erol da, "Kim o elin adamı? Elin adamı kim? Muammer Ay o zaman elin adamıydı, şimdi evin adamı oldu yani" ifadesini kullandı. 

"ELTİNİN SENİN YANINDA NE İŞİ VAR?"

Programın ilerleyen dakikalarında Esra Erol, "Peki ablacım siz aldatıyorsunuz. Kendinize nedenler sıralıyorsunuz. Yanındaki eltinin senin yanında ne işi var? O kızın ne işi var ya?" diye sordu. Bunun üzerine Muammer Ay'a kaçan Hamide Duman da, "Bana dedi ki, bana sahip çıkar mısınız dedi. Benim kocam sahip çıkmıyor dedi" ifadelerini kullandı. 

Esra Erol bir kez daha ısrarla, "Sizin çirkinliğinizin içerisinde bu kadıncağızın günahı ne? Sizin ayıbınızı biliyor diye senin peşinden gelmek zorunda kalmış, 3 çocuğunu bırakmış" deyince Hamide Ay da kendisiyle kaçan eltisi için "Hayır, aslında o bir vesile oldu. Gelmesi vesile oldu. O'na sahip çıkmıyorlardı. Bayılıyordu, komşuları sahip çıkıyordu" deyince Esra Erol, "Peki şimdi 3 tane çocuğa kim sahip çıkıyor" diye sorunca her iki Hamide Duman da sessiz kaldı.

TÜM TÜRKİYE ŞOKTA!
İKİ ELTİ EL ELE YUFKACI MUAMMER'E KAÇTI

Esra Erol, "Hamide, öbür Hamide'yi anladık de seni bir türlü anlayamıyoruz. Herkes burada şokta. Sanki bir cinayeti saklıyormuş gibi onunla kaçmış. Ortada cinayet yok birşey yok. Yengenin bir yasak ilişkisi var. Sen biliyorsun diye sorduklarında evet biliyordum, hayır bilmiyordum dersin. Dön geri sen. Günahın yok, suçun yok. Hamide Allah rızası için dön. 3 çocuğunun yüzü suyu hürmetine dön ya" dedi. 

Muammer Ay ile ilişkisi olan eltisiyle kaçan 3 çocuk annesi Hamide Ay, "Dönmeyeceğim hayır. Sadece dönmek istemiyorum" yanıtını verdi. 

12,11 ve 8 yaşında 3 çocuğuna geri dönmek istemediğini tekrarlayan  Hamide Duman, yaptığı açıklamayla bir kez daha tüm Türkiye'ye şok etti: "Bizim eltiliğimiz ömür boyu bitmez. Bizim aramızdaki sevgi bitmez hiç" dedi. Esra Erol'un, "3 çocuğunu bir tarafa koy. Gözünün önüne getir. Öbür tarafta yengen ve Muammer Ay. Seçim yap" sözü üzerine, "Geri dönmeyeceğim. Ben hiç bir baskı altında kalmadan buraya geldim ve burada kalmak istiyorum" dedi. 

EŞİNDEN BOŞANMA KARARI ALDI

Yayına müracaat eden Mehmet Duman, programın sonunda, yufkacı Muammer Ay'a kaçan eşinden resmi olarak boşanmak istediğini belirterek, "Evimin tapusu da var. Onu geri versin. Ben çoluğumun çocuğumun rıskını o adama yediremem" diyerek yayından ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim