ORDU - İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan yaptığı açıklamada Ordu'da bazı ilçelerde okulların 6 Ocak 2015 Salı günü tatil edildiğini duyurdu.

Türkkan yaptığı açıklamada, Gürgentepe, Gölköy, Korgan ve  Mesudiye'de ilçe genelinde tüm okulların 1 gün tatil edildiğini, Akkuş'ta YİBO hariç, ilçe merkezi dahil tüm mahallelerde, Çaybaşı'da ilçe merkezi hariç diğer tüm mahalleler, İkizce'de Özpınar, Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş ve Şenbolluk mahallelerinde ve Kabadüz'ün Yokuşdibi ve Derinçay mahallelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini belirtti.

"İSTANBUL'DA DA 1 GÜN TATİL"

İstanbul Valiliği de etkili kar yağışı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı, ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 6 Ocak Salı günü 1 gün süre ile ara verildiğini duyurdu. İstanbul'da ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personellerle, hamile personeller de idari izinli sayılacak.

"YURT GENELİNDE SON DURUM"

Kar hemen hemen bütün yurtta etkisini gösterirken Bitlis, Uşak, Tunceli, Samsun'un Tekkeköy ilçesi ve Kastamonu'da 2 gün, Afyon, Çorum, Isparta, Kocaeli, Balıkesir, Sakarya, Çankırı'da il genelinde, Samsun'un Vezirköprü, Ayvacık, Canik ve Salıpazarı ilçeleri, Kırıkkale'nin Balışeyh ve Sulakyurt, Manisa'nın Soma, Konya'nın Ereğli, Karapınar, Emirgazi ve Halkapınar ilçelerinde 1 gün eğitim ve öğretime ara verildi.  
Editör: TE Bilisim