Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Eskipazar Mahallesi'nde meydana gelen feci kazada üçü aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Zeki Demir idaresindeki 52 DP 322 plakalı bir kamyonet, Ordu-Ulubey karayolunda seyir halindeyken iddialara göre direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Yolun karşı şeridine geçen kamyonet, büyük bir şiddetle Ertan Bordanacı idaresindeki 52 FC 827 plakala araca çarptı. Yoldan geçenlerin ilk müdahaleyi yaptığı kaza polis, itfaiye ve acli servis ekiplerine bildirildi. 

Feci kazada kamyonet sürücüsü Zeki Demir, diğer araçtaki Ertan Bordanacı, eşi Bilgül Bordanacı ve annesi Tahliye Bordanacı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan 2 kişinin ise hayatını kaybeden Ertan Bordanacı'nın çocukları olduğu ve kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden vatandaşların yakınları ise Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne akın etti. 





Editör: TE Bilisim