Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda dekoratif aydınlatma çalışması başlattı. Daha önceden bu tür çalışmaları yalnızca televizyonlarda gördüklerini söyleyen vatandaşlar, duydukları memnuniyeti “Harikalar Diyarı Ordu” benzetmesiyle ifade etti.

ORDU FARKLI BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Başkan Enver Yılmaz, il genelinde üstyapıda yapılacak çalışmaların kısa zamanda Ordu’yu farklı bir görünüme kavuşturacağını belirterek, “Altyapıdan sonra üstyapı çalışmalarımıza da hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Üstyapıda sunduğumuz hizmetler şehrimize farklı bir görünüm kazandırıyor ve vatandaşlarımızın dikkatini çekiyor” dedi.

BU GÜZELLİK KARADENİZ’DE SADECE ORDU’DA VAR

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan kavşaklarda üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışmaları başlattıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Üstyapı yatırımlarımız kapsamında, Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan kavşaklarda üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışması başlattık. Şu anda Altınordu ilçemizde Mersan Kavşağı ile Çapa Kavşağı’nda dekoratif aydınlatmaların kurulumunu gerçekleştirdik. Orduluların ve karayolunu kullanan vatandaşların göz zevkine hitap eden bu çalışmalarla ilgili çok olumlu tepkiler alıyoruz” diye konuştu.

15 FARKLI NOKTADA DEKORATİF AYDINLATMA YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz, söz konusu çalışmayı ilerleyen günlerde farklı noktalara yayacaklarını ifade ederek, “İlimizde görsel kaliteyi artırmak ve fotoğraf çekim noktaları oluşturmak üzere yaptığımız çalışmaları, ilerleyen günlerde 15 farklı noktada hayata geçireceğiz. Bu kapsamda Fatsa Dolunay Kavşağı, Ünye Otogar Kavşağı, Gülyalı Havaalanı Kavşağı ile Altınordu ilçesinde Üniversite Kavşağı, Sağra Kavşağı, Yeni Otogar Kavşağı ve Belediye Kavşağı’nda dekoratif aydınlatma yapacağız. Altınordu ilçesi Atatürk Parkı’nda havuz içine 1 adet dekoratif aydınlatma ile teleferik önüne 1 adet tünel aydınlatma ve biri Boztepe’ye olmak üzere 4 adet de dekoratif tag yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

ORDU HARİKALAR DİYARI GİBİ OLMUŞ

Dekoratif aydınlatma çalışmalarını gören vatandaşlar ise memnuniyetlerini ifade ederek, “Dekoratif aydınlatmalar çok güzel. İnsanın göz zevkine hitap eden bir görünüşleri var. Ordu ilimiz adeta harikalar diyarı gibi olmuş. Daha önce yalnızca televizyonlarda gördüğümüz bu tür çalışmaları, ilimizin Büyükşehir olmasıyla görmeye başladık. Yapılan bu hizmetlerle Ordu’muz çok daha güzel olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim