Alınan bilgilere göre Piraziz-Bulancak arasındaki kontrol noktasında Emre Kırım idaresindeki 34 YP 4968 plakalı araç sürücüsü, 'dur' ihtarına uymayarak görevli 2 polis memuruna çarptı. Kazada yaralanan polis memurları olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

POLİSLERDEN BİRİ ŞEHİT DÜŞTÜ

Hastaneye kaldırılan polislerden Ordu'nun Ulubey ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru İmdat Berçin şehit düştü. Ağır yaralanan diğer polis memuru ise Giresun Üniversitesi Prof.Dr.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YOLDAN ÇIKIP KAZA YAPTI

Polis memurlarına çarpan araç sürüsü ise olay yerinin biraz ilerisinde direksiyon hakimiyetinin yoldan çıktı ve kaza yaptı. 

İLK TÖREN BULANCAK'TA, İKİNCİ TÖREN ULUBEY'DE

Şehit Polis Memuru İmdat Berçin'in cenazesi Giresun Bulancak'ta düzenlenecek olan törenin ardından Altınordu ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'ndeki evnie getirildikten sonra Ulubey ilçesinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Sayaca Mahallesi'nde toprağa verilecek.

VALİ SEDDAR YAVUZ'DAN TAZİYE MESAJI

Şehit Polis Memuru İmdat Berçin ile ilgili Ordu Valisi Seddar Yavuz da taziye mesajı yayınladı. Vali Yavuz, "İlimiz Ulubey ilçesinden olup, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Polis Memuru İmdat Berçin'in, Piraziz-Bulancak arasında bulunan kontrol noktasında denetim görevi ifa ederken, dur ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonucu şehit düştüğünü derin bir teessürle öğrendim. Şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilâtımıza ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim