Ordu Mitingi'ne 55 bin kişi katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Ordu ziyaretinden bahsetti. Ordu'daki temaslarından memnun kaldığını belirten Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda resmi rakamlara göre 55 bin kişinin katılım sağladığını açıkladı.

Ordu Mitingi'ne 55 bin kişi katıldı

Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu programından memnun kaldığını şu sözlerle ifade etti:

"Cumartesi günü Ordu'daydım. Hem toplu açılış törenine katıldık, hem Toprak Mahsulleri Ofisi'mizin fındık alım fiyatını açıkladık. Hem de uzunca bir süredir yüzyüze görüşemediğimiz Ordulu kardeşlerimizle, hemşerilerimizle hasret giderdik. Orada da gerçekten büyük bir katılımın olduğu, yine resmi rakamla 55 bin kişinin katılımıyla Ordu'daki toplantı cadde boyunca, bütün halkımızın ilgi alakasıyla ayrı bir heyecan vesilesi." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER