İstanbul'da polis olarak görev yapan oğlu Aykut Kabacık'ın düğününe gitmek için hafif ticari aracıyla Ordu'dan yola çıkan 50 yaşındaki Selahattin Kabacık, Ankara-Samsun karayolu Yenice Mevkii'de bilinmeyen bir nedenle takla atarak refüje düştüü. 

Kazada, araç sürücüsü Selahattin Kabacık ile çocukları Selcan (18), Ayyüce (20), Aycan (19) ve 2 yaşındaki Arda Kabacık yaralandı. Anne Gülizar Kabacık (38) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Havza Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan acil müdahalenin ardından durumu ağır olan iki kardeş Arda ve Aycan Kabacık 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden Gülizar Kabacık'ın cenazesi de Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın üzerinden çok geçmeden 2 yaşındaki Arda'nın da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

KOLUNU KAYBETTİ

Ordugazete.com'un haberine göre kazada ağır yaralanan ve 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Aycan Kabacık ile ilgili doktorlar kolunun birinin kesilerek alınmasına karar verdi. Aycan'ın kolu gece yapılan operasyonla kesilerek alındı. 19 yaşındaki Aycan Kabacık'ın Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencisi olduğu öğrenildi.   

ULUBEY'DE TOPRAĞA VERİLECEKLER

Kazada hayatını kaybeden Gülizar Kabacık ve 2 yaşındaki oğlu Arda Kabacık cenazeleri bugün (5 Eylül) Ulubey ilçesine bağlı Yukarı Kızılen Mahallesi'ndeki Sarısadık Camii'de bugün öğle namazına müteakiben kılanacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. 

Editör: TE Bilisim