ORDU - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl kutlana gelen "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" bu yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Son yıllarda her kutlamada farklı bir temanın ön plana alındığı hafta dahilinde, bu sene 'Geç kalma, genç gel' sloganıyla "Cami ve Gençlik" teması tercih edildi. Hafta münasebetiyle Ordu'da bir etkinlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Ordu Gençlik Merkezi'nden geldi.

Ordu Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler, Ordu'nun Kumru İlçesi'ni kendilerine seçti ve Kumru'ya gitti. Ordu Gençlik Merkezi liderlerinden Tuğçe Özcanlı, Özge Kuzu ve Bilişim Sorumlusu Sibel Vayni gönüllü gençlere Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Kumru Milli Eğitim İlçe Müdürü Yusuf Beyazpınar, Fatsa Gençlik Müdürü Berat Şahin ve Kumru İlçe Müftüsü Aykut İli de destek verdi. Kumru İlçe Merkezi'nde buluşan grup, daha sonra Kumru Merkez Cami bahçesini temizledi ve kürekleri ellerine alarak cami bahçesine genç fidanları dikti, ilk can sularını verdi. 

Düzenlenen etkinlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını söyleyen Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Kumru Milli Eğitim İlçe Müdürü Yusuf Beyazpınar ve Kumru İlçe Müftüsü Aykut İli, Ordu Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençlerine teşekkür etti. 
Editör: TE Bilisim