banner59

Ordu'dan deprem bölgesine yardım eli!

MERKEZ üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Ordu'da oldukça şiddetli hissedilen 7.4'lük depremin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Ordu'dan arama-kurtarma ekipleriyle 5 bin kişilik mobil mutfağın afet bölgesine gideceğini açıkladı.

Ordu'dan deprem bölgesine yardım eli!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 04:17'de 7.4 büyüklüğünde deprem olurken Gaziantep'te de büyüklükleri 6.4 ile 6.5 olan iki deprem daha meydana geldi.

Peşpeşe yaşanan bu üç deprem, Türkiye'nin bir çok ilindi olduğu gibi Ordu'da da oldukça şiddetli hissedildi. 

Çok sayıda apartman, bina ve işyerinin yıkıldığı deprem felaketiyle ilgili olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Ordu'daki arama-kurtarma ekiplerinin alarma geçtiğini belirterek 5 bin kişilik mobil mutfak tırını da afet bölgesine göndereceklerini açıkladı.

Başkan Güler, "Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı arama kurtarma ekiplerimiz ve 5000 kişi kapasiteli, tam donanımlı mobil mutfak tırımız deprem bölgelerine yardıma gitmek üzere yola çıkıyor. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Kalbimiz ve dualarımız milletimizle, ülkemizle." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER