Ordu'dan Antalya Manavgat seferberliği

ORDU Büyükşehir Belediyesi Türkiye'yi yasa boğan yangın felakeatleri için ekiplerini seferber etti, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve bir adet su tankeri 8 personel ile birlikte yola çıktı. Genel Sekretek Coşkun Alp, "Ciğerlerimizi de yaksalar amaçlarına ulaşamayacaklar. Kahramanlarımızı Manavgat'a yolcu ettik. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Ordu'dan Antalya Manavgat seferberliği

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın nedeniyle bölgeye itfaiye aracı, su tankeri ve 8 personel gönderdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in talimatıyla Manavgat ilçesinde devam eden yangının söndürme çalışmalarına destek vermek için harekete geçildi.

Kentten bir itfaiye aracı, bir su tankeri ile 8 personel Manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Sekreter Coşkun Alp, daha önce de her afet anında bu yardımları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Elazığ'daki ve İzmir'deki depremlerde, sellerde, boğulmalarda, kurtarma vakalarında olduğu gibi her zaman cansiparane mücadele içinde olduklarını vurgulayan Alp, "Mobil mutfak tırımızı da göndermek istedik fakat bölge ile görüşüldüğünde şu an için sıcak yemeğe ihtiyaçları olmadığını bizlere bildirdiler. İhtiyaç halinde mobil mutfak tırımızı da göndereceğiz." ifadesini kullandı.

Alp, herkesin duyarlı olması ve yaktığı ateşi söndürmesi gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER