Ordu'nun Ünye ilçesinde bir süredir teknik ve fiziki takibe alınan 3 kişi için Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. 

Alınan bilgiye göre, yürütülen bir soruşturma kapsamında Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, daha önce tespit edilen şüphelileri fiziki ve teknik takibe aldı. Şüpheliler, İstanbul'dan Ünye'ye seyir halinde oldukları 52 ADJ 781 plakalı otomobilin Samsun'da bozulması üzerine çağırdıkları çekici ile yola devam etti.

Polis ekipleri Ünye'nin Kocuklu Mahallesi Akçay Mevkii'nde tedbir aldı ve çekiciyi durdurdu. Araçtaki şüpheliler S.K, T.M. ve B.H. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise 100 gram eroin ile 500 gram skunk ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.K. ve T.M. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale ve Karaburun'da korkutan deprem! Çanakkale ve Karaburun'da korkutan deprem!

SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONUNDA 9 GÖZALTI

Operasyonların bir diğer adresi ise Altınordu oldu. Ordu'nun Altınordu ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altınordu ilçesinde 9 adresteki kaçak silah imalathanelerine operasyon düzenledi.

Operasyonda 4 el yapımı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 132 tabanca mermisi ile montaja hazır çok sayıda silah ve tüfek parçaları ele geçirildi. Ekipler, imalathanedeki silah yapımında kullanılan ekipmanlara da el koydu. Operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Soruşturma ise sürüyor.

Editör: TE Bilisim