AK Parti Genel Merkezi tarafından Ordu Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından Ordu'da başlayan liste krizi gittikçe büyüyor. 

AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu üyesi Yücel Binicioğlu'nun "At izi it izine karıştı" şeklinde yaptığı açıklamanın ardından istifa ettiğini duyurması, İl Yönetimi'nde seslerin daha fazla çıkmasına neden oldu. 

AK PARTİ ORDU İL YÖNETİMİ KAZAN KALDIRDI!

Edinilen bilgilere göre AK Parti Ordu İl Başkanlığı binasında hem teşkilat yönetimi, hem ilçe başkanları, hem de ilçe belediye başkanları ile üst üste yapılan toplantıların ardından AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslerini duyuramadıklarını belirtti "Geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz" dedi. 

TOMAKİN: "SESİMİZ ULAŞTIRILMIYOR"

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi, ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var, çünkü sesimiz ulaştırılmıyor" ifadelerini kullandı.

"İSTİFANIN EŞİĞİNDEYİZ"

OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir" OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir"

Tomakin, AK Parti'nin Ordu milletvekili adaylarına şehirde çok ciddi tepkiler oluştuğunu belirterek, "Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu'da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Twitter ve Facebook hesapları üzerinden yazılı bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge İl Koordinatörü Yahya Çelik'i de bilgilendirdi.

Editör: TE Bilisim