AK Parti Ünye eski İlçe Başkanı Arif Ergün hayatını kaybetti. Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Ergün'ün bu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Perşembe'nin yeni Belediye Başkanı Cihat Albayrak Perşembe'nin yeni Belediye Başkanı Cihat Albayrak

Arif Ergün'ün vefatı, Ordu'da siyaset dünyasında da büyük üzüntüyle karşılandı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un eski partisi olan HAS Parti'de Ünye İlçe Başkanlığı görevini yürüttükten sonra Kurtulmuş ile aynı dönemde AK Parti'ye geçen Ergün, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

KURTULMUŞ'TAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından paylaştığı taziye mesajında "Değerli dava ve yol arkadaşım, sevgili kardeşim, Ünye ilçe başkanlarımızdan Arif Ergün'ün vefatının derin hüznü içindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da yayınladığı taziye mesajında, "Nezaketi, mütevaziliği, kadirşinaslığı ile tanılan kıymetli abim, birlikte yol yürüdüğümüz değerli dava arkadaşım Arif Ergün'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayım. Kıymetli abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet Olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız da taziye mesajı paylaşan isimlerden oldu. Yediyıldız, "Ak Parti Ünye önceki dönem İlçe başkanlarımızdan Arif Ergün'ün vefatını üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma  Allah'tan Rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal da taziye mesajında "Önceki dönem Ünye İlçe Başkanlarımız dan Arif Ergün'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Ünye Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Tavlı da yayınladığı taziye mesajında "AK Parti önceki dönem İlçe Başkanlarından Arif Ergün'ün vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.
Mekânı cennet olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim