Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti

Etkili sağanak yağışlar nedeniyle Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketleri bu kez Türkiye'nin metropollerini vurdu. Ankara ve İstanbul'da benzeri görülmemiş sel felaketleri yaşanıyor. 

Ankara'da son bir haftadır etkisini gösteren ağanak sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Tatlar Mahallesi'ndeki selde 27 yaşındaki İlkay Yiğit hayatını kaybetti. Aynı bölgede sel sularına kapıldığı tahmin edilen Mehmet G. ise kayıp. 

Yine Ankara'nın Akyurt ilçesi de dün akşamdan itibaren sel sularına gömüldü, selde 2 kişi hayatını kaybetti. Selde mahsur kalan 21 yaşındaki Muhammed Şahin'in elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yine Akyurt'un Teberik Mahallesi'nde de 67 yaşındaki Mustafa Demirel sel sularında boğularak hayatını kaybetti. 

ORDU'DA 15 İLÇEYE 'SARI KOD'LU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ordu'nun 15 ilçesi için de 'sarı kod'lu uyarıda bulundu. Yağışların devam ettiği İkizce, Çaybaşı, Akkuş, Kumru, Korgan, Aybastı, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Çamaş, Gürgentepe, Ulubey, Gölköy, Mesudiye ve Kabadüz'de yaşan vatandaşların ani sel, su baskını ve yıldırım olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Editör: TE Bilisim