Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen ve tek adayla çarşaf listenin hazırlandığı seçimlerde 401 üyenin 324'ü oy kullandı. Kullanılan oyların 255'ini alan Haluk Murat Poyraz, yeniden Ordu Baro Başkanlığı görevine seçildi.

Yapılan seçimlerde Ordu Barosu'nun yönetim kurulu ise Avukat Sibel Torun, Avukat Arzu Atabay Akçevre, Avukat Esra Turan Aydın, Avukat Meltem Saraner Yıldız, Avukat Önder Güllü, Avukat Arif Çelik, Avukat Emrullah Özsoy, Avukat Onur Canbaş, Avukat Gökhan Çakır ve Avukat Türker Türkyılmaz'dan oluştur. Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Avukat Birsen Uçar, Avukat Haluk Türkmen, Avukat Erkan Temiz, Avukat Semih Yıldız ve Avukat Şeref Albayrak seçildi. 

BAŞKAN'IN İLK MESAJI

Ordu Baro Başkanı Haluk Murat Poyraz, seçimlerin ardından sosyel medya hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Ordu Barosu Genel Kurul Seçim sonuçları, Baromuz, mesleğimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Şahsımı ikinci kez onurlu Başkanlık görevine layık gören Ordu Barosu üyesi tüm meslektaşlarıma minnettarım. Genel kurulumuzun Baromuza yakışır onur ve vakarla, birlik ve beraberlik halinde gerçekleşmesine katkı veren Başta Divan Heyeti olmak üzere tüm meslektaşlarımıza ve baro personelimize teşekkür ederim. Seçilen Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz ile Türkiye Barolar Birliği Delegelerimize görevlerinde başarılar dilerim. Ordu Barosu geçmişte olduğu gibi hukukun üstünlüğünü, insan hak ve hürriyetlerini korumaya ve savunmaya devam edecektir. Herkes için adalet, herkes için avukat" dedi.

Ordu Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Avukat Arzu Atabay Akçevre de açıklamasında, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum Ordu Barosu'nun 27'nci Olağan Genel Kurulu'nda şahsımı yönetim kurulu üyeliği görevine layık görerek desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Seçilen başkan, yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu üyeleri ve TBB delegesi meslektaşlarımı kutluyor saygı çerçevesinde ve uyumlu bir çalışma dönemi olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim