ORDU - Sarıyer İstinye'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğrayan Ferdi Özmen'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, karayoluyla memlekeki Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Mahallesi'ne getirildi. 

Burada düzenlenenen cenaze törenine Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun, Ferdi Özmen'in ailesi, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi ve amcası Tekin Özmen, İstanbul'dan gelen arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Ferdi Özmen'in tabutunun üzerine de Türk Bayrağı ve Atatürk posteri serildi. Yeşilyurt Mahallesi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Özmen'in naaşı buradaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Özmen'in tabutunun üstüne örtülen Türk Bayrağı ve Atatürk posteri de cenazeyla birlikte mezara konuldu.

İstanbul'da yaşayan Çağdaş Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı ve Ordu Tanıtım Gönüllüleri Platformu kurucusu olan Ferdi Özmen, internet üzerinden Ordululara yönelik radyo yayıncılığı da yapıyordu. Aynı zamanda Atatürkçü kimliğiyle de tanınan Özmen, Facebook ve Twitter'da binlerce üyesi olan birçok sayfayı yönetiyordu. Özellikle Twitter'da binlerce takipçisi olan Ferdi Özmen, tam bir sosyal medya fenomeniydi.
Editör: TE Bilisim