Ordu Büyükşehir Belediyesi 'Şehrime Hoş Geldin' projesi kapsamında deprem bölgesinden Ordu'ya gelen vatandaşların yaşadığı travmayı bir nebze de olsa atlatmalarını sağlamak için Kültür Otağı kurdu. 

Depremzede aileler ve çocuklarının keyifli bir gün geçirdiği Kültür Otağı'nda zaman zaman ise duygusal anlar yaşadı. Ordu'da olmaktan mutlu olduklarını ifade eden depremzede vatandaşlar, kendilerine yabancılık çektirmeyen Ordu halkına bu süreçte yanlarında oldukları için teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, depremzede ailelere Büyükşehir Belediyesi'nin kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Bilkay, "İlimize hoş geldiniz. Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Sizler bizim misafirimizsiniz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Ordu’da olmanız bizim için onur. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Bütün talep ve istekleriniz için Büyükşehir ve devletimiz olarak her daim yanınızdayız" dedi.

Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti

ÇOCUKLAR MORAL BULDU

Ordu'da kurulan Kültür Otağı'nda yemek ikramının ardından şehri tanıtan kısa videolar izletildi. OBBKT animasyon ekibi depremzede ailelerin çocuklarına minik gösteriler düzenledi. 

Editör: TE Bilisim