İçişleri Bakanlığı tarafından 31 İl için başlatılan 'Seyahat Yasağı' süresi 15 gün daha uzatıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanarak 81 İl Valiliği'ne gönderilen genelge gereği içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 31 şehre giriş-çıkışlar 3 Mayıs 2020 Pazar akşamı saat 24:00'a kadar uzatıldı.

Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak'ı kapsayan genelgeye göre kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç vb) yapılacak tüm giriş-çıkışlar, bu gece saat 24:00'ten itibaren  daha önce belirlenen usul  ve esaslara göre 15 gün daha uzatıldı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, "Ordu İl sınırlarında kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı,özel araç ve yaya vb.) yapılacak tüm giriş-çıkışların durdurulması, 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24:00'den itibaren 15 gün uzatılmıştır. Daha önce belirlenen istisnalar bu süre için de geçerlidir" dedi. 

Editör: TE Bilisim