Türkiye'nin bekası adına Afrin'de tüm Dünya'nın gözü önünde amansız bir mücadeleye giren Mehmetçik'e Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmaya devam ediyor. Kumru Belediyesi tarafındanda gönderilen destek kolileri de nihayet Mehmetçik'in eline ulaştı.x

Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Türk askerine destek, moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla fındık, Kumrulu kadınların el emeği, göz nuru örgüleriyle hazırladıkları boyunluk ve atkılarından oluşan koliler, gerçek sahiplerine ulaştı. Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, o muhteşem anın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Başkanh Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "Belediyemizce hazırlatılan fındıklarımız, Kumrulu kadınlarımızın hazırladığı kendi el dokumaları boyunluk ve atkılarımız Afrin'deki askerlerimize dağıtıldı. İlgi ve alakalarından dolayı, Hatay/Hassa Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Demirel Bey'e ilçem adına teşekkür ederim. Yiğitlerimize az bile. Bizimkisi onlara hatırlandıklarını göstermek ve onları hatırlatarak dua istemek. Rabbim yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.






Editör: TE Bilisim