Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Davut ve Sevgi Kıranlı çifti, ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına konuk olmuştu. 

Üç aydır kayıp eşini arayan Davut Kıranlı, sonunda 5 çocuk 4 torun sahibi eşinin yanında çalıştırdığı 3 çocuk babası Muammer Cambaz'a kaçtığını öğrenince en sonunda ayrılma kararı almıştı.

Bu programdan sonra bazı Facebook hesaplarından Davut İnanlı'nın intihar ettiği şeklinde gerçekle ilgisi olmayan haberler yapılmaya başlandı. Ulasal medya da gerçekle ilgisi olmayan bu haberi satırlarına taşıdı. 

İşte bu durum, ünlü televizyon programcısı ve gazeteci Müge Anlı'yı isyan ettirdi. Bugünkü programının kapanışını yaparken konuyu gündeme getiren Müge Anlı, "Saçma sapan haberler yapanlar oluyor. Ben de izleyicilerimi şunu söylemek istiyorum. Sosyal medyada böyle yalan yanlış haberler yapan site bile diyemeyeceğim garip insanların bu saçma sapan haberlerini gördüğünüz zaman lütfen siz de onları takip etmeyi bırakın ki, onlar da bu işi yapamayacaklarını anlasınlar. Türkiye'de doktor olabilmek için tıp fakültesini bitirmek gerekiyor. Avukat olabilmek için hukuk fakültesini bitirmek gerekiyor. Bizim ülkemizde gazetecilik yapmak, haber vermek için ben gibi iletişim fakültesini bitirmeyi kimse ihtiyaç duymuyor. Herkes saçma sapan oturduğu yerden haberler yapıyor. Hafta sonu çok üzüldüm. Davut Amca'nın intihar ettiğine dair bir haber çıkarmış birisi. Hayır. Zaten sıkıntıları var adamcağızın. Bir de böyle şeyler yaparak teşvik ediyorsunuz. Zaten sıkıntılı. Allah kimsenin başına vermesin O'nun başına geleni. 35 yıllık karısı eyvallah dedi gitti. Zaten üzüntülü. Ordu'da şu an, yerinde. Kızları da ilgileniyorlar. Sosyal Hizmetler'den rica ettik, onlar da destek verecekler. Hem psikolojik anlamda, hem maddi anlamda. Birçok izleyicim maddi anlamda da destek vermek istediler, sağolsunlar. Çünkü madden de sıkıntılı. Zaten çalışamıyor. Üç aydır karısının peşine düşmüş. Bizim için yapmamız gereken O'na öncelikle manevi destek vermek" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim