Servis minibüsünün altında kalarak hayatını kaybeden 5 yaşındaki Elvan Şahin'in, Ordu Devlet Hastanesi morgundaki cenazesi, yakınları tarafından alınarak ilk olarak Altınordu'ya bağlı Durugöl Mahallesi'ndeki evine  getirildi. 

Burada helallik alınmasının ardından küçük kızın naaşı, gözyaşları arasında Durugöl Cami avlusuna taşındı. Minik Elvan'ın babası Yavuz Şahin'in güçlükle ayakta durduğu cenaze törenine, Ordu  Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ve vatandaşlar katıldı. Müftü Mürsel Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Minik Elvan, Karapınar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Cenazeye katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "5 yaşındaki Elvan Şahin elim bir kaza sonucu cennete göç etti. Tarifsiz bir acı, tarifsiz bir hüzün. Tüm aileye sabır diliyorum" dedi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da, "Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Elvan Şahin evladımızı Hakk'a uğurladık. Ailesine sabırlar diliyorum" mesajını paylaştı. 
5 yaşındaki Elvan Şahin, Akyazı Mahallesi'ndeki Kur'an kursundan evine dönmek için dün öğrenci servisine bineceği sırada S.İ'nin kullandığı aracın altında kalmış ve hayatını kaybetmişti. Polis tarafından gözlem altına alınan ve soruşturma başlatılan olayla ilgili servis şoförü S.İ.'nin de emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim