Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden itibaren, İç Ege'de Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar'ın kuzeyi, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanağın, bu gece saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağısı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Altınordu Belediyesi'nde basın Onur Yılmaz'a emanet Altınordu Belediyesi'nde basın Onur Yılmaz'a emanet

SABAH SAATLERİNDE UÇUŞ İPTALİ

İstanbul'da etkili olacak olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Ordu'da bazı havayolu şirketleri Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak olan uçuşların olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyurdu. Pegasus Havayolları Ordu'dan saba 08:50 uçuşu ile Anadolu Jet Havayolları 10:20 İstanbul uçuşlarını iptal etti. 

Editör: TE Bilisim