Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Çaka Mevkii'nde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolun Şanlıurfalı 17 yaşındaki Mehmet Zencirci'den hala bir iz bulunamadı. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Arama-Kurtarma, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AFAD ekiplerinin oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik ekip, hava, deniz ve karadan arama çalışmalarını sürdürüyor. 7 gündür bir sonuç alamayan ekipler, bu kez uzaktan kumandalı sualtı robotuyla arama çalışmalarına devam ediyor. Dün 6'ncı gününü tamamlayan arama çalışmalarından yine bir sonuç alınamazken, 7'nci günde de ekipler seferber oldu. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri de Mobil Mutfak Tırı'yla bölgede aranan gencin ailesi, yakınları ve ekiplerin sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor. Şanlıurfa'dan fındık hasadı için Ordu'ya gelen ve 10 Ağustos günü arkadaşlarıyla gittiği Çaka Mevkii'nde denize giren Mehmet Zencirci, bir süre sonra akıntıya kapılarak kaybolmuştu. 

SOSYA MEDYADA "ORDU'YA CANO" DEDİ
ORDU SON YOLCULUĞU OLDU

Öte yandan 17 yaşındaki Mehmet Zencirci'nin 1 Ağustos'ta sosyal medya hesabından Ordu'ya geldikleri minibüste canlı yayın yaptığı ve kendisine nereye gittiklerini soran arkadaşlarına "Ordu'ya cano" diye yanıt verdiği görüldü. Ordu, 17 yaşındaki gencin son yolculuğu oldu.

Editör: TE Bilisim