Ordu'da bir süre önce bina dış cephe iyileştirme çalışmalarıyla başlayan yayalaştırma projesi ve yeni meydan projesini yakından görmek isteyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yanına aldığı Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte geziye çıktı.

Altınordu'nun en işlek caddelerden biri olan Süleyman Felek Caddesi ve Köprübaşı Meydan Projesi'ndeki son durumu inceleyen Başkan Yılmaz, hem devam eden çalışmaları yerinde gördü, hem de esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretin fotoğraflarını kendisine ait sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Yılmaz, "Bismillah deyip ALtınordu ilçemizde vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Hemşerilerimiz güçlü yarınların inşası için Vakit Ordu Vakti diyor" mesajını paylaştı. 

"MAŞALLAH ORDU ÇOK GÜZEL OLDU"

Başkan Yılmaz, Köprübaşı Meydan ve Süleyman Felek Caddesi'ndeki yayalaştırma çalışmalarındaki son durumu da çok beğenerek, "Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Dış Cephe çalışmalarımız ile Köprübaşı Meydan Projemizi yerinde inceledik. Maşallah! Ordu çok güzel oldu" mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilisim