Koronavirüs Ordu'da her geçen daha da fazla can almaya devam ediyor. Özellikle Ordu'da artık her gün veya iki günde bir ölüm haberleri gelmeye başladı. Biri Çatalpınar ilçesinden, diğeri Aybastı'dan 2 acı haber daha geldi. Hayatını kaybedenlerin kendilerinden önce kardeşlerini de Koronavirüs'e kurban verdikleri ortaya çıktı.

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaklaşık 3 hafta önce Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Recep Yılmaz'dan sonra bu kez kardeşi Besim Yılmaz da Koronavirüs'e yenik düştü. İlçeye bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşayan Besim Yılmaz, kardeşinin ardından kendisi de Koronavirüs nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak son nefesini verdi.

Bir diğer acı haber ise Çatalpınar'dan geldi. İlçeye bağlı Göller Mahallesi'nde yaşayan ve geçtiğimiz günlerde Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını kaybeden Adem Öztop'tan sonra bu kez kız kardeşi Hüsne Büyükdağ da aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Fatsa Devlet Hastanesi Koronavirüs Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Hüsne Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Editör: TE Bilisim