ORDU - "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa atanırken, büyük illerde birer kadın vali yardımcısının ataması gerçekleşti.

Peki Ordu'daki son durum ne? Kimler geldi, kimler gitti? İstanbul Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Ordu Vali Yardımcısı olarak atanırken, Mengen Kaymakamı Hasan Günaydın Akkuş Kaymakamı olarak, Şabanözü Kaymakamı Cevdet Bakkal Mesudiye Kaymakamı olarak, Aksaray Valiliği Kaymakam Adayı Faruk Doğru Korgan Kaymakamlığı'na atandı. 

Bunun yanı sıra Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu Mardin Vali Yardımcısı olarak, Ordu Vali Yardımcısı Fatih Görmüş Aksaray Ortaköy Kaymakamı olarak, Ordu İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Erhan Türker Mersin Aydıncık Kaymakamı olarak, Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir de Asarcık Kaymakamı olarak atandı.

Bunun yanında İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde daha önce Ordu'da görev yapan ve bir süre önce Iğdır İl Emniyet Müdürü olarak atanan Orhan Çevik de, bu kez Trabzon'a İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Karadeniz Bölgesi'nde Ordu'nun dışında Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Bolu İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve Sivas İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy görevlerinden alınarak merkeze çekildi.    
Editör: TE Bilisim