CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında "Tayyip Abi'ye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım,  ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" ifadelerini kullanan AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız'a çok sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bozulma o kadar büyük alanlara yansıdı ki, şu anda içinde bulunduğumuz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de ciddi bir bozulmanın olduğunu görüyoruz. Ya Allah aşkına, ayakkabı yalayıcılığına soyunan siz hiç bir milletvekili gördünüz mü? Ben merak ediyorum. Bu milletvekili Ordu'da nasıl geziyor? O zaman eline alsın bir Erdoğan'ın ayakkabısını yalayarak gitsin, herkes de seyretsin. Ahlak bozulursa, Türkiye bu noktaya geliyor. O milletvekili Orduluların milletvekili değildir. Ben Ordu milletvekiliyim diye gezmesine de gerek yok aslında. AK Parti'nin Genel Merkezi'ne gitsin, AK Parti'nin Genel Merkezi'nin önüne O'nun bir heykelini yapsınlar. Heykelin altına şunu yazsınlar. Erdoğan'ın ayakkabılarını eliyle yalamaktan söz eden ve bundan onur duyan milletvekilimiz diye. Yapsınlar. Bir insan aklını kiraya verirse, sonuç bu noktaya gelir." 

ORDU MİLLETVEKİLİ DR.ŞENEL YEDİYILDIZ NE DEMİŞTİ?

AK Parti Ordu Milletvekili Opr.Dr.Şenel Yediyıldız, Ordu'da yerel Tv52 Televizyonu'nun 'Gündem' programında Samet Yaşaryıldız'ın sorularını yanıtlamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Çatalpınar ve Ünye itirazları da YSK'dan döndü Çatalpınar ve Ünye itirazları da YSK'dan döndü

"Tayyip Abi bizim başımızda. Türkiye'nin başında, partimizin başında. Memleketin başında, Dünya'nın lideri. Biz bu kaz kafamızla özür dilerim, kusura bakma; O'na kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere yollara sapıyoruz. Teşkilat için demiyorum, yani Türkiye için söylüyorum. Yani şimdi kalkıp da böyle ucuz, şey sebeplerle Tayyip Abi'ye ihanet etmek Türkiye'ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Abi'ye ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Abi'ye ihanet etmek, Dünya'nın Tayyip Abi'den beklentisi olan insanlara ihanettir. Bak sana açık ve net söylüyorum. Şu anda Ukrayna-Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da, Rusya da Tayyip Abi'den birşeyler bekliyor. Ve de onları yapıyor görüyorsunuz. Daha ne olacak? Biz Tayyip Abi'ye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım ya, ayakkabısını elimizle yalamamız lazım."

Editör: TE Bilisim