Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten'in yerine Malkara Kaymakamı Erhan Karahan atandı. 2017 yılından itibaren Altınordu'da görev yapan Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten de İstanbul Vali Yardımcısı olarak atandı.

1970 yılı İstanbul doğumlu olan Niyazi Erten, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan somnra, 1993 yılında Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Ankara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Bilimleri üzerine yüksek lisans yapan Erten, evli ve bir çocuk babası.

Altınordu Kaymakamlığı görevine atanan Karahan, 1971 Sivrihisar doğumlu. Aslen Afyon Bolvadin’li. İlk ve ortaöğretimini Afyon Elmadağ’da, lise öğrenimini ise Kütahya’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu ve yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamladı. 2000 yılında mesleğe girdi ve Isparta-Sütçüler ile  Giresun Doğakent ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı. Karadeniz Bölgesi'ne hiç de yabancı olmayan Kaymakam Karahan, sırasıyla Burdur-Çeltikçi Kaymakamlığı, Diyarbakır- Hazro Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı,  Antalya-Korkuteli Kaymakamlığı ve  Karaman Vali Yardımcılığı'ndan sonra Tekirdağ Malkara Kaymakamlığı'na atandı. Meslek hayatının bundan sonraki kısmını Ordu'nun Altınordu ilçesinde sürdürecek olan Altınordu Kaymakamı Erhan Karadağ, evli ve iki çocuk babası.
 

Editör: TE Bilisim