ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Genel Sekreter Bülent Civelek'le birlikte Altınordu sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi'nin ay sonunda tamamlanacağının müjdesini verdi.

Proje bitiminde Altınordu sahili 2 şeritli bisiklet ve 3 şeritli koşu yoluna da kavuşmuş olacak. Çalışmaların aralıksız sürdüğü bölgede konuşan Başkan Yılmaz, "Yaklaşık 6 aydır rıhtımdan başlayarak Fidangör Kavşağı'na kadar olan alanda yürüttüğümüz çevre düzenleme, yayalaştırma ve deniz dolgusu çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah ay sonu itibarıyla üstyapısı ile yalnızca bölgemizde değil, Türkiye'de model gösterilecek bir çalışmayı hizmete sunacağız. Ordu'ya gelen vatandaşlarımızın da ilk durak yeri olacak bu bölgemiz ay sonunda hizmete açılacak" dedi. 

Yeni projeyle birlikte genişletilen rıhtım iskelesi ile İlk Adım Anıtı arasında kalan bölgede sürdürülen çalışmalar tamamlandığında alanda 2 şeritli bisiklet yolu, 3 şeritli koşu yolu, kordon dolaşım alanı ve merdiven oturma basamakları; dinlenme, oturma ve fonksiyon bandını içeren ağaç altı oturma birimleri, bisiklet parkı, sergi alanı, çocuk oyun alanı ve spor alanı yer alacak.
Editör: TE Bilisim