ORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Bursa'dan Trabzon istikametine giden ve Fikri Kaptan idaresindeki 61 S 0545 plakalı yolcu otobüsü, önce Fatsa Büyük Sanayi Sitesi kavşağından karşıya geçmek isteyen Erdem Özyurt idaresindeki 52 KH 138 plakalı kamyonete çarptı. Kamyoneti metrelerce sürükleyen yolcu otobüsü, sulama kanalında devirirken, yolcu otobüsü de sulama kanalını geçerek aynı bölgedeki bir çay evinin duvarına çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerine koşuşturan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, olayda kamyonet sürücüsü Erdem Özyurt, aynı araçta yolcu olarak bulunan Muharrem Otur, yolcu otobüsünün sürücüsü Fikri Kaptan, yedek şoför Mutlu Musmul ile otobüste yolcu olarak bulunan Huri Kaya, Fatma Kahveci, Irmak Karson ve Gülname Karson yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilçedeki hastanelerin acil servislerine kaldırıldı.

Otobüsün çarptığı kamyonette yolcu olarak bulanan ve Ünye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Muharrem Otur'un durumunun ağır olduğu ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Editör: TE Bilisim