TÜRKİYE en önemli vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandıklara koşarken, Türkiye'nin ünlü isimleri de oy kullandı. İşte oy kullanan ve mesajlarını takipçileriyle paylaşan ünlüler ve verdikleri mesajlar...

Ünlü sanatçı Özcan Deniz oyunu sandığı atarken çektirdiği fotoğrafın yorum kısmına herhangi bir not düşmezken, üç defat 'amin' işareti koydu. 

Dünya'nın yakından tanıdığı ünlü Türk kasap, şef ve lokantacı, aynı zamanda et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle 'Salt Bae' adıyla anılan Nusret Gökçe, yine o meşhur hareketini yaptı ve fotoğrafının altına İngilizce ve Türkçe, "9.381 km'den geldi. Bir oy da bir oydur dedi. One vote is important so I have come this morning from far away for presidential election (Bu yüzden sabah başkanlık seçimi için geldim) notunu paylaştı. 

Ünlü oyunca Bülent Şakrak da, oy kullanacağı 1189 nolu sandığın önünde poz verdi ve paylaştığı fotoğrafın altında, Hayırlı ve uğurlu olsun OY VERİN" mesajını paylaştı.

Bir diğer ünlü komedi oyuncularından Yavuz Seçkin de, ailesiyle birlikte çektirdiği fotoğrafın altında, Gülümseyen günler ve hepimizin geleceği için oyumuzu kullandık,hayırlısı olsun" mesajını paylaştı. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal da, "Oyumuzu kullandık, vatanımız milletimiz için ne olsun? Hayırlı olsun" dedi.

İstanbul'da 1027 nolu sandıkta oy kullanan ünlü sanatçı Hadise de, "Umarım ülkemiz için en hayırlısı olur" temennileriyle oyunu kullandı. 

Ünlü Türk model Tuğba Özay da, "Bizler oyumuzu kullandık. Şimdi de gözlemci olarak sandık başında görevdeyiz. Mevzu vatansa gerisi teferruattır" notuyla siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı. 

Esra Erol Özbir ve eşi Ali Özbir de oylarını kullandıktan sonra seçim selfisi çekti. Özbir, "Haydinn oy vermeyeee..." notunu paylaştı.

Ünlü isimlerden oy kullanırken fotoğraf çektiren bir başka isimi de Seray Sever oldu. Ünlü sanatçı, "Cumhuriyetimizin bekçisi, Ulu Önder Atatürk ün çocuklarıyız. Laik, demokrat, adil, sevgi dolu bir Türkiye için birlik ve beraberlik zamanı. Uyan Türkiye" mesajını paylaştı.

Bir diğer ünlü isim olan Suzan Kardeş de, "Haydi ben kaçtım. Sıra sizde OY ver" mesajını paylaştı. 

Ünlü pop müzik sanatçısı Reyhan Karaca da, "Vatanıma, milletime, bayrağıma aşkımla verdim oyumu... Vatan aşkıyla bu vatan için canını veren şehitlerimize selam olsun. Canım Türkiyem hayırlı olsun" notunu paylaştı.

Ünlü sanatçı Fettah Can da paylaştığı fotoğrafın altına, "Geleceğimiz için hayırlı uğurlu güzel bi seçim olsun" notunu yazdı.

Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ferhat Göçer de oyunu kullandı, paylaştığı fotoğrafın altına da "Oyumuzu kullandık" yazdı. 

Vee Gülben Ergen. Ünlü sanatçı çocuklarıyla birlikte poz verdi, "Dün akşam konserimi, bu sabah erkenden oyumu verdim. Ailem, tüm sevdiklerim ve ülkem için, eğitim, sanat, insan hakları, demokrasi ve terörsüz yarınlarımız için hayırlı olsun" notunu paylaştı.   

Editör: TE Bilisim