Türkiye'nin bir çok noktasında başlayan orman yangınlarına müdahaleler devam ederken, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 ayrı ekip da Manavgat'ta canla başla çalışıyor.

Orduu kahramanların sahadaki çalışmalarının fotoğraflarını paylaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, yaşananları değerlendirdi. 

"TERÖRDEN DAHA ÖTE BİR SALDIRI"

Başkan Güler, "Çıkarılan yangınlar tüm canlıları, değerleri, vicdanları ve insanlık onurunu hedef alan, terörden daha da öte bir saldırıdır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Yaralarımızı hep birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

ORDU'DAN GİDEN EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Manavgat'a giderek günlerdir yangın söndürme çalışmalarına destek veren itfaiye ekiplerinin yanı sıra sokak hayvanları nakil aracını da bir veteriner hekim, iki personel, tıbbi malzemeler ve mamalarla birlikte felaket bölgesine gönderildiğini belirten Başkan Güler, "Manavgat'a intikal eden Ordu Büyükşehir Belediyemize bağlı itfaiye ekiplerimiz yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına devam ederken, veteriner ekibimiz ise yangından olumsuz etkilenen hayvanların tedavilerini aralıksız sürdürüyor. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" dedi.

Editör: TE Bilisim