Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan ve 2017 yılında hizmete açılan Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı, kadınları hedef alan bir vaazında "Sokaklar ne hale geldi. Kasap dükkanı gibi, et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" ifadelerini kullandı. O imama Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sert tepki geldi. 

Bir süre önce skandal sözleriyle gündeme gelen Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı, sosyal medyadan paylaştığı bir vaaz videosunda yine haddini aşan açıklamalar yaptı. Konakçı, erkeğin kadından üstün olduğunu ileri sürerek "Namazını kıldırt hanımına. Başını örttür, bak sokaklar ne hale geldi. Kasap dükkanı gibi, et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. Ya hiç mi kıskanmıyor ulan?" ifadelerini kullandı. 

"KADINLARA ZEHİR KUSMUŞ!"

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise Ankara'daki o imama sert tepki gösterdi, "İmam Halil Konakçı kadınlara zehir kusmuş:'Sokaklar kasap dükkanı gibi, hiç mi kıskanmıyorsun lan?'diyerek de eşlerini hedef almış. Halil Hoca! Gözü kasap dükkanında asılı ette olan gibisin. Kadınlara baktığın göz, hiç de iyi bir göz değil. Namus etde değil, yürektedir Hocaaa" ifadelerini kullandı.

OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir" OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir"

Editör: TE Bilisim