Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli Köyü Kıran Mahallesi'nde evinin yakınındaki bahçede geçen yıl 27 Haziran günü saat 18:00 sıralarında kaybolan, jandarma, AFAD ve AKUT timlerinden oluşan 150 kişilik ekiple, iz takip ve kadavra köpekleri, dron ve termal kameralar kullanılarak 370 hektarlık alanda 3 gün boyunca aranan, üçüncü günde ise evinden 7 kilometre uzağında Salman Mevkii Adaköy Deresi'nde cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tiryaki cinayeti bugün çözüldü.

JANDARMA 7 KİŞİYİ GÖZALTINA ALMIŞTI

Cinayetin sırrı çözülemeyince İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla özel bir ekip oluşturulmuş ve bu ekip çalışmalara en baştan başlamıştı. Sır perdesinin aralanması için özel ekip, geçtiğimiz Cuma günü aileden küçük kızın dedesi, amcası ve 3 halasının da yer aldığı 7 kişiyi gözaltına almıştı. 

KATİL AMCA ÇIKTI!

Gözaltına alınan aile bireylerinin sorgusu tamamlandı. Minik İkranur'un katili, 14 yaşındaki amcası çıktı. Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T. adli makamlara sevk edildi. 14 yaşındaki amca, 8 ay sonra İkranur'u öldürdüğünü itiraf etti.

Editör: TE Bilisim