İkizce ilçesine bağlı Yukarı Karlıtepe Mahallesi'nde geçtiğimiz 16 Ağustos'ta arazi tartışması yüzünden çıkan kavgada 2 kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaraladıktan sonra kaçan katil zanlısı Ramis T. İkizce İlçe Emniyet Amirliği'ne teslim oldu. 

Polis, zanlının ifadesini aldıktan sonra Ünye Adliyesi'ne sevk etti. Adli makamlara çıkarılan zanlı, 'kasten öldürme ve yaralama' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Yukarı Karlıtepe Mahallesi'ndeki fındık bahçesinde meydana gelen olayda, Ramis T, arazi meselesi yüzünden tartıştığı Hüseyin T'ye tabancayla ateş etmiş, seken kurşunlar bu sırada bahçede bulunan Saadet T. ve Muhammet T'ye de isabet etmişti. 

Olay yerinden kaçan Ramis T, evin önünde patoza fındık veren kardeşi Mehmet T'nin yanına gitmişti. Ramis T, tabancayla kardeşi Mehmet T. ile patoz sahibi Emre Keş ve harmandaki akrabası Ersin T'yi de vurmuştu. 

Mehmet T. ve Hüseyin T. olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralı 4 kişi de kentteki hastanelere kaldırılmıştı. Cinayetin ardından kaçarak izini kaybettiren Ramis T'nin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Editör: TE Bilisim