Hem aşı oldular! Hem Koronavirüs'e yakalandılar. Akıllarda soru işareti bırakan olay, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'nde yaşandı. Ordu'da geçtiğimiz 14 Ocak'ta CoronaVac aşısı olarak aşılama kampanyasını başlatan ve 11 Şubat'ta da 2'nci doz aşısını olan Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu Koronavirüs'e yakalandı.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'nde yaşanan salgının 50'nin üzerinde çalışana bulaştığı ileri sürülürken, konuya ilişkin resmi makamlardan herhangi bir açıklama ise yapılmadı. Ordu'da yaşanan vaka artış sebebinin ise bilimsel bir araştırmasının henüz yapılmadığı bugünlerde, aşı olmalarına rağmen Sağlık Müdürlüğü'nde vaka patlaması yaşanması akıllarda soru işaretlerine neden oldu. 

BİR SAĞLIK ÇALIŞAN DAHA KORONAVİRÜS'E YENİLDİ

Ordu'da bir sağlık çalışanı daha geçtiğimiz günlerde Koronavirüs'e yenik düşmüş, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü hayatını kaybeden görevli memur Hüdaver Yılmaz için "Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli memur Hüdaver Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede COVİD-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmek, kederli ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" mesajını yayınrlamıştı. 

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Twitter hesabından "Koronavirüs testi pozitif çıkan Ordu İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mustafa Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Hak Şâfi  isminin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza acil şifalar versin" mesajını paylaştı.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Twitter hesabından yayınladığı mesajında "Koronavirüs testi pozitif çıkan Ordu İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mustafa Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 
Yüce Allah'ım tüm hastalarımıza acil şifalar versin" ifadelerini kullandı. 

Ordu ASKF Mali Sekreteri Ali Osman Osma da Twitter hesabından "COVİD-19 test sonucu pozitif çıkan her zaman amatör spor kulüplerimizin yanında olan İl Sağlık Müdürüm Sayın Mustafa Kasapoğlu'na ASKF adına geçmiş dlsun dileklerimizi iletiyoruz" mesajını paylaştı. 

TÜGVA Ordu İl Temsilcisi Ahmet Güler de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Ordu İl Sağlık Müdürümüz değerli abim Mustafa Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Hak şâfi isminin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

Editör: TE Bilisim