Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlere Hatay'da 4 katlı bir binanın 2'nci katında yakalanan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Turgut Tire ile 5 aylık hamile eşi Kübra Tire enkaz altında kaldı. 

Bölgeye giden arama-kurtarma ekipleri tarafından moloz yığınları arasında ulaşılan Tire Çifti'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Uzman Çavuş Turgut Tire'nin cenazesi ailesi tarafından alınarak Ordu'nun Kumru ilçesine getirildi. Karacalar Mahallesi'nde Yukarı Camii'de düzenlenen askeri törenin ardından kılınan cenaze namazından sonra Tire'nin naaşı aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Turgut Tire'nin annesi Meliha ve babası Senayi Tire ile ağabeyi Tuncay, kız kardeşi Hatice Tire, Kumru Kaymakamı Tanju Çanakcıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, "Büyük yıkımın ardından Hatay'da yaşamını yitiren Ordulu hemşehrimiz Uzman Çavuş Turgut Tire'yi Kumru ilçemizde dualarla ebediyete uğurladık. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

"EŞİ HATAY'DA TOPRAĞA VERİLDİ"

Karnındaki 5 aylık bebeğiyle deprem kurbanı olan Kübra Tire'nin ise ailesinin isteği nedeniyle dün Hatay'da son yolculuğuna uğurlandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim