Giresun'un Bulancak ilçesine bağıl İcilli Köyü'nün Kıran Mahallesi'nde geçtiğimiz Haziran ayı sonunda evine yaklaşık 6,5 kilometre uzaklıktaki derece cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkranur'un soruşturmasına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

Olayın soruşturmasını sürdüren Giresun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 27 Haziran 2020 akşamı bahçede otlayan hayvanlara bakmaya giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik İkranur, yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunanamış, cansız bedenine üçüncü günde dere kenarında ulaşılmıştı. 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili soruşturmasını sürdüren ekipler, savcılık talimatıyla İkranur'un dedesini, üç halasını, iki amcasını ve kuzenini gözaltına aldı.

ÖZEL EKİP KURULMUŞTU

İkranur'un ölümünden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla özel bir ekip oluşturulmuş ve yaklaşık 7,5 aydır bu olayı soruşturan ekip, minik kızın ölümüne ilişkin yeni bulgulara ulaşında bütün gözler akrabalara çevrilmişti.

JANDARMAYA EK GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİ

Şüpheli olarak Bulancak Jandarma Karakolunda işlemleri süren 7 kişinin gözaltı sürelerinin ise pazartesi gününe kadar uzatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim