Ordu-Giresun Havalimanı'nda karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin'i ziyaret ederek, bir süre görüştü. Daha sonra parti binasında partililere hitap eden Kasapoğlu, Ordu'nun gençlerinin, kadınlarının ve tüm teşkilatın bu kutlu yürüyüşlerinde her zamanki gibi çok güçlü misyonu ifa ettiğini söyledi.

Ordu'nun ilçeleriyle, köyleriyle, merkeziyle her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençler bizim en büyük umudumuz, ümidimiz. Sadece yarınlarımız değil, bugünlerimiz de gençler için çok anlamlı. Gençlerimizi yarınlara güçlü hazırlama adına her türlü imkanı daha da fazla bir şekilde seferber etmeye devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

ORDU'YA SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ

Bakan Kasapoğlu, "Ordu'nun hiçbir ilçesi spor salonsuz, gençlik merkezsiz kalmayacak. 3 olan gençlik merkezi sayımızı inşallah en kısa sürede, temel hedefimiz bir yıl içerisinde tüm ilçelerimizde gençlik merkezlerimizi tamamlamış olacağız" dedi. 

Ordu Valisi Tuncay Sonel'i de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısına da katıldı. Kent merkezindeki esnafla da bir araya gelen Kasapoğlu, sohbet ederek gençlere kitap hediye etti. 

Editör: TE Bilisim