Ordu Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Yozgat'a giden ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 2 genç sporcu, bugün son yolculuklarına uğurlanacak.

SİNEM AKSU GÜRGENTEPE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Geçirdiği trafik kazasında 13 yaşında hayatını kaybeden genç sporcu Sinem Aksu'nun cenazesi, bugün saat 09:30'da Altınordu ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra önce saat 10:30'da okuduğu 60. Yıl Ortaokulu'nda götürülecek. Burada yapılacak olan resmi törenin ardından genç sporcunun cenazesi Gürgentepe ilçesine bağlı Bahtiyarlar Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip toprağa verilecek.

GÖKSU AKYEL AYBASTI'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Takım arkadaşıyla aynı kaderi paylaşan 14 yaşındaki genç sporcu Göksu Akyel'in cenazesi ise bugün saat 09:00'da Karşıyaka Mahallesi  981 Sokak'taki evinin önüne getirilecek. Baba ocağında helallik alındıktan sonra genç sporcunun cenazesi okuduğu okul olan Ordu Lisesi'ne saat 10:00'de getirilecek. Buradaki resmi törenin ardından Göksu Akyel'in cenazesi Aybastı ilçesine bağlı Beşdam Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip toprağa verilecek.

Editör: TE Bilisim