MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık üreticilerinin durumu ve fındık fiyatlarıyla ilgili olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. 

Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgileri kendisine ait sosyal medya hesabından yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'yi ziyaret ederek, Cumartesi günü Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağımız basın açıklamasının bilgisini verdik. Ordu ve Giresun halkına, bütün fındık üreticilerine selâmları var. Varolasın Liderim." mesajını paylaştı. 

Enginyurt, fındık fiyatları konusundaki açıklamalarını 'muhalefet' olarak görenler olduğunu da belirterek, buna ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Enginyurt, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi için inanarak mücadele ettim. Seçilmesine çok sevindim. Şimdi birileri soruyor 'Neden muhalefet ediyorsun?' diye. Arkadaşlar, ben Cumhurbaşkanı'na muhalefet etmiyorum. Fındık üreticisinin hakkını istiyorum. Bu benim görevim." ifadelerini kullandı. 

MHP'li Enginyurt, önceki gün (2 Eylül) TMO'nun fındık fiyatlarını açıklamada gecikmesinin ardından 7 Eylül Cumartesi günü basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

Editör: TE Bilisim