Gökmen Ertaş, 27 senedir Ordu'nun Altınordu ilçesinde taksicilik esnafı yaparak geçimini sağlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan doları konusundaki çağrısına duyarsız kalmayan Ertaş, ilginç bir uygulama başlattı.

Taksiyle ulaşımını sağlamak isteyen müşterilerinden 300 Amerikan dolarını bozdurup dekontunu ibraz eden müşterilerini Ordu'nun her tarafına ücretsiz taşıma kararı aldı. Ordu'da yayın yapan bir yerel televizyona konuşan Ertaş'ın bu davranışı müşterileri ve meslektaşları arasında da takdirle karşılandı. Gökhan Ertaş, "Mesele memleket meselesi. Kişisel veya bireysel mesele değil, bu Türkiye'nin meselesi. Bizim ne gibi katkımız olabilir diye düşündüm. 27 senedir taksicilik yapıyorum, aklıma geldi. 300 dolarını bozdurup dekontunu gösteren müşterilerimi Ordu'nun her yerine ücretsiz götüreceğim. Hiç önemli değil, 50-100 yira yakmışım hiç önemli değil. Elimden gelen bu" diye konuştu. 

Taksici Gökmen Ertaş, 300 dolar bozdurup dekontunu gösteren 1-2 müşterisini de ücret almadan istediği yere kadar götürdüğünü söyledi. 

Editör: TE Bilisim