Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreni için Samsun'a geldi. 

Burada halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün toplam yatırım bedeli 5 milyar 880 milyon lirayı geçen 244 ayrı projenin resmi açılışını yaparak Samsun'un büyümesi, gelişmesi, kalkınması yolunda yeni bir adımı daha atıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen, Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Samsun'a bugüne kadar yapılan toplam yatırımları sıralayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun. Türkiye yüzyılını birlikte inşa etmeye hazır mıyız? Samsun. 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır mıyız? Samsun. Evlatlarımıza bırakacağımız en değerli miras olan 2053 vizyonuna sahip çıkmaya hazır mıyız? Samsun. Dışarıda Türkiye düşmanlarını, içeride onların maşalarının heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Maşallah; Samsun'a da zaten böylesi yakışır. Kardeşlerim; Milli Mücadele'nin ilk adımının şehri Samsun, istikbalin de, istiklalin de kıymetini en iyi bilen şehrimizdir" dedi. 

"GABAR'DA CUDİ'DE İNLERİNE GİRDİK"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 

"Yeri geldi, sinsi oyunlarla asırlık yurtlarımızı bizden kopardılar. Yeri geldi kayıplarımızın acısıyla bizi iki büklüm ettiler. Yeri geldi mezhep, yeri geldi köken farklılıkları üzerinden birbirimize düşürdüler. Yeri geldi içimizdeki tetikçilerini üzerimize saldılar. Yeri geldi, terör örgütleri üzerinden terbiye edilmeye çalışıldık, ama biz bunların hiç birini yutmadık. Gabar'da bunları çökerttik mi? Cudi'de bunları çökerttik mi? Tendürek'te bunları çökerttik mi? Besler Deresi'nde bunları çökerttik mi? Ne demiştim hatırlayın. Bunların inlerine gireceğiz, inlerine. Girdik. Şimdi, bu parlemontomuzda bu terör örgütünün uzantıları var. Şimdi bu uzantıları da 2023'te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız? Çok çalışacağız. Ana kademe kapı kapı dolaşacağız ve inşallah 2023'te artık parlamentomuz gerçek sahipleriyle ihya olacak, inşa olacak. Bu 6'lı Masa falan filan bunları hep birlikte çökerteceğinize inanıyorum." 

"İTHAL DANIŞMANLARLA YÜRÜMEDİK"

OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir" OBB Başkanı Güler: "Maskeli Balo bitmiştir"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaklaşık yarım asrı bulan siyasi hayatımızın neredeyse her günü, hangi sıfatla, hangi konumla olursa olsun hep milletimizin içinde, O'na hizmet etmekle geçti. Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde, 50 yıldır sadece halkıyla beraber yürüdü, halkıyla beraber yattı, kalktı ve dört bir yanını ülkemizi dolaştı. Buralara böyle geldik. Biz milletimize karşı daima, hasbi olduk. Hesabi olmadık. Hep milletimizin diliyle konuştuk. Milletimizin sevinciyle sevindik, milletimizin öfkesiyle öfkelendik. Öyle ithal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. Nedir o ithal danışmanlar falan, geç o işleri geç. Gözümüz de, kalbimiz de hep milletimize baktı. Hamdolsun, geçtiğimiz tüm imtihanları istikametimizi bozmadan vermeyi başardık." dedi. 

Konuşmaların ardından Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılışı yapıldı.  

Editör: TE Bilisim