Ordu'da kalabalık bir kitleye hitap eden ve ardından fındık fiyatını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Dr.Mehmet Hilmi Güler tarafından karşılandı. 

5 SAAT BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE KALDI

Çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fuaye
alanında yapılan çalışmaların surum ve görsellerini inceleyerek bilgi aldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Başkan Güler ile de ikili görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 saat Büyükşehir Belediyesinde kaldı. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a brifing verdi.

BAŞKAN GÜLER'İN ÇALIŞMALARINA TAM NOT

Ordu Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Güler’in çalışmalarına tam not verdi, şeref defterine ziyaret anısına duygu ve
düşüncelerini yazdı.

MECLİS SALONUNDA SUNUM YAPILDI

Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna verilen yemek sonrası Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda parti teşkilatı ile biraraya geldi. 19 ilçe Belediye Başkanı, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile gerçekleştirilen istişare toplantısına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahip Kirişçi, AK Parti Genel Başkan Vekilleri Numan Kurtulmuş, Binali Yıldırım ve milletvekilleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda onuruna düzenlenen yemek programına katıldıktan sonra Ordu'dan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim