ORDU'nun en küçük yüzölçümüne sahip ilçelerinden biri olan Gülyalı, CHP'nin tek kazandığı belediye olurken, AK Parti'nin de tek kaybettiği belediye oldu.

CHP Gülyalı Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, resmi olmayan kesin sonuçlara göre 3 bin 321 oy ve yüzde 50,03'lük oranla sandıktan birinci çıkan isim olurken, AK Parti'nin Adayı Talip Şen ise 3 bin 180 oy ve yüzde 47,91'lik oranla ikinci sırada kaldı. Gülyalı'da Saadet Partisi ise 90 oy ve yüzde 1,36'lık sonuçla sandıktan üçüncü çıkan parti oldu.

141 OY FARKLA KAZANDI

Gülyalı'nın CHP'li yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Ulaş Tepe, rakibi AK Partili Talip Şen'i resmi olmayan kesin sonuçlara göre sadece 141 oy farkla geride bıraktı. Tepe, Saadet Partisi'ne ise 3 bin 231 oy fark attı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Gülyalı Belediye Başkanı CHP'li Ulaş Tepe, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından sosyal medya hesabından 'Evladınız Ulaş' diyerek bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"Bugünü görmek için var gücümüzle çalıştık. Sabah göreceğimiz yeşil tomurcukları hayal ettik. Bizimle birlikte hazırlandı gökyüzü, deniz ve tüm ufuklar. Başlıyor artık Gülyalı'da baharların baharı. Mart'ın Sonu Bahar diyerek çıktığımız bu kutlu yolda ilk günden itibaren çocukluk hayalime sizlerle birlikte koştum. Kapınıza geldim, evinize, ocağınıza misafir oldum. Sokaklarında güler yüzlü insanların olacağı bir Gülyalı hayal ettim. Buna olan heyecanımı ve inancımı anne ve babamla paylaşamasam da, sizler bana arkadaş, kardeş, abi, abla oldunuz. Gülyalı ailem oldunuz. Bu teveccühünüze ve sevginize layık olmaya çalıştım. Şimdi oğlunuz Ulaş, kardeşiniz Ulaş, abiniz Ulaş, arkadaşınız Ulaş olarak gençliğimi Gülyalı için feda etmeye hazırım.

Bu yolda benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta tüm Gülyalı halkı olmak üzere, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ordu Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun'a, Ordu Milletvekilimiz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Adıgüzel'e, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza, il yönetimimize, ilçe yönetimimize, kadın ve gençlik kollarımıza, Gülyalı ittifakını birlikte kurduğumuz İyi Parti yöneticilerine, destekçilerine, yol arkadaşlarıma, parti emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bana verilen tüm destekleri boşa çıkarmayacağım. Artık değişim zamanı, artık Gülyalı zamanı. Tüm kenti kucaklayıp, verdiğimiz sözleri yerine getirmeye, halkımızla şeffaf bir belediyecilik gerçekleştirmeye ve bir 'Gülyalı Modeli' oluşturmaya çalışacağız. Hiçbir ayrım yapmadan bu kenti birlikte yöneteceğiz. İlk günden bu güne belirttiğim gibi Gülyalı benim ailemdi, şimdi daha büyük bir aile olacağız. Bu bahar hep birlikte sevinçle güleceğiz. Gülyalı'da sizinle birlikte kötüyü iyiye, iyiyi güzele, güzeli mükemmele ulaştıracağız. Evladınız, Ulaş…"

Editör: TE Bilisim